Board index From the Boss News and Alerts Crashes 8/18/2014

Crashes 8/18/2014

That new new.

Post Mon Aug 18, 2014 6:52 pm

Posts: 430

Hey all,
Looks like someone setup a Pneumaticraft system incorrectly. It's crashing the system when it loads. I'll have to WorldEdit it out when I get home today. Sorry for the wait.
Image

Need Awesome Hosting?
MineOCity Hosting

Post Tue Aug 19, 2014 12:34 pm

Posts: 430

Hey all,
So my modem was dead when I got home yesterday. A tech should be coming to fix/replace it this afternoon. I will be able to fix the problem after that. Sorry for the wait!
Image

Need Awesome Hosting?
MineOCity Hosting

Post Wed Aug 20, 2014 1:16 pm

Posts: 430

Finally got internet back. The server is crashing on boot and listing the Pneumaticraft thing as the cause. However, I removed that chunk and I'm still having issues. I'll have to do a bit of research to figure out what the actual problem is.
Sorry for the wait!
Image

Need Awesome Hosting?
MineOCity Hosting

Post Wed Aug 20, 2014 10:05 pm

Posts: 430

Finally fixed the server!
Sorry it took so long, but it took a lot of work to get it fixed.
Essentially, all Enderstorage, Extra Utilities, and Pneumocraft stuff had to be removed, just to let the server boot.
I restored those mods now and I will test to see if have fixed the issue.
It appears that something near AnthonyL's setup was causing the crash, although I'm not 100% sure why.
Sorry for the downtime and I hope you all get some time to play soon!
Image

Need Awesome Hosting?
MineOCity Hosting


Return to News and Alerts

cron